Workshop goochelen voor bedrijven

Bent u op zoek naar een ludieke team-activiteit voor uw bedrijf? Dan is de workshop goochelen een ludieke en leuke optie! De nadruk ligt op “thinking outside the box”. Goochelen is dé activiteit bij uitstek waarbij men kan vaststellen hoe een simpel en eenvoudig principe een mirakeltje kan verwezenlijken.

Tijdens de workshop zullen een aantal verbazende trucs aangeleerd worden. Daarnaast worden een aantal nieuwe goocheltrucs uitgewerkt, gebaseerd op de aangeleerde principes. Doel is om uw werknemers een groepsvormende activiteit aan te bieden waarover nog lang zal worden nagepraat.

Enkele gerenommeerde bedrijven waren u reeds voor!

Marie-Jo, Vandevelde NV:

“We wilden voor ons team-event eens iets anders. De opdracht was iets niet-alledaags te vinden, waarvan de deelnemers achteraf konden zeggen dat ze iets bijgeleerd hadden. De goochelworkshop bleek de ideale oplossing. We hebben ons verbaasd over de trucs, stonden versteld over de eenvoud van de principes én konden naar huis gaan met de wetenschap dat we zelf nu ook één en ander konden laten zien. De vingervlugheid moeten we nog wat oefenen, maar we hebben genoten van de workshop!”